Om Feel Good Company

Vi hedder Feel Good Company. 

Det afspejler vores livssyn, men også vores forretningsstrategi. Vi tror på, at hvis du spiser godt, så får du det godt. Og lige netop derfor er vores produkter lavet af de allerbedste råvarer, og altid produceret i højeste kvalitet.

Uanset om det er kvaliteten af vores produkter eller en leverance, det drejer sig om, så holder vi altid hvad vi lover og går aldrig på kompromis.

Vores kunder spænder alt fra sportsfolk, til skoleelever og forretningsfolk, der alle nyder godt af de rene råvarer, det høje fiberindhold og de grove havrekerner der er med til at give en rigtig god mæthed og fastholde et stabilt blodsukker. Groft sagt, alle der er interesseret i at spise ordentligt og passe på sig selv, når de er småsultne, og ikke vil gå på kompromis med sundheden.

Vi er små, uafhængige, ambitiøse, frække, og dedikerede til fingerspidserne. Vi elsker at grine. Vi griner ikke for sjov, men fordi vi tror på, at det er en bedre forretning når vi, vores omgivelser og vores kunder er glade.

Vi har stor ekspertise indenfor kostvejledning, men også salg og ledelse er nogle af vores kompetancer. Vores flade tilgang til organisationen gør at vi udnytter hinandens kompetencer maximalt, hvilket gør os både agile, effektive og omstillingsparate

Danmark er vores hjemmemarked. Et lille og dejligt land som vi er stolte af også at repræsentere i udlandet. Vores målsætninger med vores produkter gør at udlandet, primært engelsktalende lande, er det naturlige sted for os at gennemføre vores mest ambitiøse vækstmål.

Ration er snackbaren din krop ville vælge.